Privat socialrådgiver

Jeg er privat socialrådgiver Gitte Kongsbak og stifter af Social Praksis.

Social Praksis er et enkeltmandsfirma, som yder privat socialrådgivning til borgere og foreninger mv.. Firmaet prioriterer tværfagligt samarbejde og har et stort netværk af kvalificerede samarbejdspartnere. Social Praksis tilbyder derfor, at kunderne får sammensat en præcis og kvalificeret hjælp – ét sted.

Social Praksis står for grundigt forarbejde og varige løsninger.

Jeg er født 1970. Jeg har en bred uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund. På det sociale område har jeg arbejdserfaring fra et kommunalt familiecenter, hvor jeg har arbejdet med børn og unge med særlige behov, et misbrugscenter og en landsforening for sindslidende. Jeg har erfaring med mange forskellige sociale problemstillinger og har særlig faglig erfaring med håndtering af børn og unges reaktioner på livet og familiens vej gennem systemet. Jeg brænder for retssikkerhed og medmenneskelig etik.

Jeg har interesse for kommunikationsredskaber og har uddannet mig til PREP-kursusleder (Prevention and Relationship Enhancement Program) hos Center for Familieudvikling. Jeg opdaterer mig løbende socialfagligt fx via litteratur, kurser, folketingsbeslutninger, afgørelser fra nævn og domstole, vejledninger fra styrelser og fra Ombudsmanden. Forvaltningsret er et stort fokusområde.

Tidligere har jeg læst nationaløkonomi på Københavns Universitet og arbejdet for LO´s forretningsudvalg, hvor jeg lavede konjunkturanalyser af dansk økonomi til forretningsudvalget. Jeg nyder matematik, og at iagttage systemer og paradokser på kryds og tværs i små og store miljøer.

Personligt går jeg ind for “menneskelig biodiversitet”, da det er min overbevisning, at vi som samfund har mere gavn og succes med at have forskellige evner og leveformer, fremfor at vi alle stort set skal kunne det samme eller være på næsten samme måde.

Jeg nyder at bidrage til forebyggelse og håndtering af sociale problemer.

Ikke alle problemer lader sig løse, men alle problemer kan håndteres.