Jeg er privat socialrådgiver Gitte Kongsbak og stifter af Social Praksis.

Social Praksis er et enkeltmandsfirma, som yder privat socialrådgivning til borgere og foreninger mv.. Firmaet prioriterer tværfagligt samarbejde og har et netværk af kvalificerede samarbejdspartnere. Social Praksis tilbyder derfor, at kunderne får sammensat en præcis og kvalificeret hjælp – ét sted.

Social Praksis står for grundigt forarbejde og varige løsninger.

Jeg er født 1970. Jeg har en bred uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund. På det sociale område har jeg arbejdserfaring fra et kommunalt familiecenter, hvor jeg har arbejdet med børn og unge med særlige behov, et misbrugscenter og en landsforeningen for sindslidende. Jeg har erfaring med mange forskellige sociale problemstillinger og har særlig faglig erfaring med håndtering af børn og unges reaktioner på livet og familiens vej gennem systemet.

Jeg har stor interesse for kommunikationsredskaber og har uddannet mig til PREP-kursusleder (Prevention and Relationship Enhancement Program) hos Center for Familieudvikling. Jeg opdaterer mig løbende socialfagligt via litteratur, kurser og vejledninger. Forvaltningsret er et fokusområde.

Jeg sidder i et adviceboard på et dejligt bosted for voksne.

Jeg glæder mig til at bidrage til forebyggelse og håndtering af sociale problemer.

Ikke alle problemer lader sig løse, men alle problemer kan håndteres.