Anbefalinger

Et lille udpluk af anbefalingerne fra Facebook:

 

Michelle Hammershøi

“At tage kontakt til Gitte er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit forløb med kommunen. I Gitte havde jeg en person der kunne gøre mine tanker og følelser forståelige overfor dem. Og ligesom mig ønskede hun det bedste for min datter. Jeg kan ikke andet end at anbefale hende”.

 

Signe Marie Lerche

“Min søn har svær ADHD og er i massiv mistrivsel. Alligevel har vi måtte kæmpe med kommunen om at få den behandling han både har brug for og krav på. Det er en opgave vi ganske enkelte ikke selv kan løse i et kommunalt, lukket og bureakratitungt system, hvis primære formål synes at være at forhale og afvise ens ansøgninger og hvor man kun skal gøre sig forhåbninger om at opnå noget, hvis man er ekspert i social/kommunal retspraksis. Klog af skade og fyldt af afmagt og frustration kontaktede jeg Gitte, for at få den altafgørende faglige hjælp og støtte. Og det har været den største gave og har givet os håbet tilbage. Vi er stadig i proces med at få min søn visiteret til den rette behandling, men nu med en tro på at det faktisk vil lykkes – og det er Gittes fortjeneste. Det er min helt klare erfaring, at det kke er muligt, som lægmand, at få den hjælp man har krav på uden kompetent hjælp. Den faglige, grundige og omsorgsfulde hjælp man får hos Gitte er uvurderlig. Hun har desuden hjulpet mig med at søge tabt arbejdsfortjeneste, som jeg tidligere var blevet afvist. Og når jeg ser på det grundige og gennemarbejde produkt hun har lavet for mig, så forstår jeg til fulde, hvor afmægtig jeg er som lægmand og hvor vigtigt det er, at man får ægte faglig bistand der reelt kæmper ens sag med hjerte og sjæl”.

 

Mette Nielsen

“Gitte er helt fantastisk. Hun har hjulpet min lille familie med at få skrevet den bedste klage til socialstyrelsen og kommunen. Det var der desværre brug for. Hun har deltaget i møder på kommunen hvor hun har bakket op, hvis vi går i stå. Jeg føler bestemt at hun har fået mere igennem, end vi selv kunne, da hun kender alle paragraffer, så hende kan de ikke løbe om hjørnerne med. Da vi var presset med sygdom, fik hun skrevet det for os, der virkede fuldstændig uoverskueligt.
Et dejligt mildt ydre, men det skal man virkelig ikke lade sig snyde af
Gitte er helt fantastisk. Hun har hjulpet min lille familie med at få skrevet den bedste klage til socialstyrelsen og kommunen. Det var der desværre brug for.
Hun har deltaget i møder på kommunen hvor hun har bakket op, hvis vi går i stå.
Jeg føler bestemt at hun har fået mere igennem, end vi selv kunne, da
Hun kender alle paragraffer, så hende kan de ikke løbe om hjørnerne med.
Da vi var presset med sygdom, fik hun skrevet det for os, der virkede fuldstændig uoverskueligt.
Et dejligt mildt ydre, men det skal man virkelig ikke lade sig snyde af ”

 

Drude-Katrine Plannthin

“Virkelig dygtig og kompetent rådgivning. Gitte er både fagligt dygtig, men også en meget menneske klog rådgiver. Gitte forstår at skabe ro om den situation man står i, får hoved og hale i sagen på kort tid, omfavnet, støtter op og hjælper. Hun yder den menneskelige omsorg man slet finder i det offentlige system. Man kan være fuldstændig tryg ved at opstarte et samarbejde med Gitte. Bedre rådgivning findes ikke på alle niveauer”.

 

Mathis Madsen

“Mine varmeste anbefalinger – dit overblik, seriøse, og yderst kompetente indsats har virkelig sat skub i tingende da det så allermest håbløst ud. Før du var med kunne kommunen virkelig løbe om hjørner med os, men nu bevæger vi os mod målet, grundet din høje faglighed.
Absolut 5/5 herfra”.